Te mire költenél plusz másfél millió

generálkivitelező_ajanlat_kedvezmeny

Válassz minket, és beszállunk a költségekbe!

Ha ezt olvasod, akkor biztosan elkezdted már számolgatni az új otthonod megteremtésének költségeit. Tudod, hogyan tudsz hozzátenni plusz másfél millió forintot? A cikkből kiderül!

A jó generálkivitelező kiválasztása

Amikor a legutóbbi blogbejegyzésben (kattints ide, ha még nem olvastad esetleg) a generálkivitelező kiválasztásához nyújtottunk segítséget, arról is írtunk, hogy milyen hibákba szaladhatsz bele, ha rossz generálkivitelezőt választasz. Megemlítettük például, hogy leállhatnak vagy elhúzódhatnak a munkálatok, ha rossz szakemberrel szerződsz, és szóltunk arról is, hogyan terhelheti meg a pénztárcádat egy rémálomszerű építkezés.

Egy építkezés nem a spórolásról szól, de minden egyes elköltött forint kidobott pénz, ha nem azt kapod érte, amit szeretnél. Arról nem is beszélve, amikor olyan pótmunkákra van szükség, amelyek a ház használhatósága érdekében elkerülhetetlenek, de valahogy mégsem tájékoztattak róla időben.

Lényeg a lényeg: ha rossz kivitelezőre esik a választásod, azt a pénztárcád is meg fogja érezni.

De mi van akkor, ha sikerül jól választani? Ha egy korrekt, profi, segítőkész generálkivitelezőre bízod új otthonod megépítését? Akkor vajon mindaz amit remélhetsz, hogy minden gördülékenyen megy és egy olyan ház épül, amire vágytál? Vagy esetleg reménykedhetsz valami pluszban is?

Az Evident Home ajándéka

Sokszor mondjuk, hogy mások nevében nem akarunk beszélni, de önmagunkról nem titkolunk el semmit! Az Evident Home rendszeresen kínál olyan kedvezményeket, amivel szeretnénk leendő ügyfeleinknek megteremteni a lehetőséget, hogy felépülő ház minden részlete az ott lakók boldogságát szolgálja majd.

Így lesz ez 2023. január 1. és 2023. február 28-a között is! Ha úgy tetszik, megkésett karácsonyi ajándéknak vagy újévi meglepetésnek is hívhatjuk. A lényeg, hogy a 2023 első két hónapjában megkötött szerződések esetén érvényes, hogy:

Beszállunk másfél millió forint értékben egy generálkivitelezéshez kapcsolódó munka költségeibe!

Neked mit kell tenned?

Ha nem akarsz lemaradni erről a lehetőségről, érdemes minél előbb felvenned velünk a kapcsolatot, hogy 2023 elején már alá is tudjuk írni a szerződést!

A lényeg:

  • a szerződés aláírásának 2023-ban, még február 28-a előtt kell megtörténnie, 
  • és csak generálkivitelezéshez kapcsolódó munkára fordíthatod azt a másfél millió forintot, amivel megtámogatjuk új otthonod létrejöttét. 

A többi már csak rajtad áll! Ha gondolod, költheted konyhabútorra ezt az összeget. De ha inkább redőnyre vagy pergolára szeretnéd fordítani ezt a plusz másfél milliót, annak sincs akadálya! Ha generálkivitelezéshez kapcsolódó munkálatokkal kapcsolatos elem mellett döntesz, nincs akadály!

Nézzünk egy példát!

Nézzünk egy egyszerű példát, aminek Te leszel most a főszereplője!

Megvan a telek, ahová építkezni szeretnél. Van már valamilyen elképzelésed a műszaki tartalomról is, és már más fontosabb részleteket is kigondoltál. Tehát a következő előtted álló feladat, hogy találj egy generálkivitelezőt. 

Ez az a pont, ahol felveszed velünk a kapcsolatot (katt ide). Mi röviden bemutatkozunk Neked, és mondunk pár szót a munkavállalási folyamatunkról is, majd egy személyes találkozón egyeztetünk minden fontos részletet. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor találkozunk a tervezővel is, és elkészül az alaprajz.

Teljesen természetes, ha más kivitelező céggel is felveszed a kapcsolatot, de ha nem akarsz kifutni az időből, nem érdemes halogatni a döntést. Mi a kész alaprajz alapján elkészítjük a pontos árajánlatot és a szerződéscsomag tervezetét is, innentől kezdve már nálad pattog a labda.

Ekkor meghozod a legjobb döntést: aláírod velünk a szerződést, és az első fizetési ütem befizetésével útjára is indul új otthonod megteremtése. Ha mindez még február 28-a előtt történik, akkor automatikusan jogosulttá válsz arra az 1,5 millió forintra, amivel beszállunk generálkivitelezéshez kapcsolódó plusz munkálatok költségeibe. 

Te most (a példa kedvéért) ezt a pénzt konyhabútorra szeretnéd költeni. 

Elkészül a tervdokumentáció, a hetekre lebontott ütemterv, és megkezdődik a 12-14 hónapig tartó építkezés. Van időd megtervezni/megterveztetni, kiválasztani a legszebb, legpraktikusabb konyhabútort, és mikor meglátod az árát, magadban le is vonhatsz belőle másfél milliót, mert azt úgyis mi álljuk!

 

A bejegyzés megjelent, innentől kezdve él az ajánlatunk! 

Legyél te a következő ügyfelünk, és már kezdhetsz is gondolkozni, mire költesz plusz másfél millió forintot álmaid otthonában!

Kattints ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ahol jelen vagyunk