Kik vagyunk

Cégünkről

Bemutatkozás

Cégünk, az Evident Home Kft. 2020-as elindulása óta családi lakóházak generálkivitelezésével foglalkozik. Kivitelezéseink állandó és magas minőségét összeszokott szakember gárdánknak köszönhetjük. Ez is oka annak, hogy csak meghatározott területen vállalunk kivitelezést, mert így tudjuk biztosítani Ügyfeleinknek az elvárt minőséget.

Kecskeméti központunk mellett Budapest és Szeged környéki területeken vállalunk generálkivitelezést. Tudjuk, hogy egy építkezés sok feladattal járhat, és munka mellett ezt nem könnyű végig vinni, ezért vállaljuk a kivitelezéseinket a tervezéstől a kulcsátadásig, amiben próbálunk minden terhet levenni Ügyfeleink válláról. A folyamatos egyeztetések mellett a hitelügyintézésben, de akár meglévő ingatlanok eladásában is tudunk segíteni.

Filozófiánk, hogy kiszámítható és nyugodt építkezést biztosítsunk Ügyfeleinknek, így minden esetben árgaranciát vállalunk az építkezéseinkre.

Ismerd meg Dávid Sándort,
aki a személyes kapcsolattartód lesz!

A házépítés iránti érdeklődésem már kisgyerekként kialakult kőműves édesapám mellett, akivel a nyáriszünetek alatt dolgoztam. Szerencsésnek érzem magam, hogy ez a lelkesedés a mai napig megmaradt bennem, így Ügyfeleinknek maximális támogatást tudok nyújtani az építkezés során.

Építőipari karrierem a 20-as éveim elején indult saját tetőfedő cégemmel, ahol több tetőszépség-díjat is elnyertem. Szakmai fejlődés érdekében Spanyolországban és Svédországban is dolgoztam, ahol értékes tapasztalatokat gyűjtöttem a generálkivitelezés területén.

Néhány külföldön eltöltött év után családalapítás miatt hazatérve tettem egy rövid kitérőt a Mercedes-Benz márka értékesítőjeként, ahol a prémium ügyfélkezelés volt az elvárás. Ezeket a tapasztalatokat hasznosítva szeretnénk magas minőségű és kiszámítható kivitelezést biztosítani Ügyfeleinknek.

Dávid Sándor

Tulajdonos, ügyvezető

Lépj velünk kapcsolatba

Építsünk fel valami nagyszerűt együtt

Ahol jelen vagyunk