Melyiket a három közül? – 3

Eddigi munkáink során azt tapasztaltuk, hogy nagy vonalakban megegyezik ugyan a megrendelőink igénye, mégis fontos részletekben mások az elvárások az épülő családi házzal kapcsolatban. Különösen igaz ez a számtalan bizonytalansági tényezővel rendelkező gazdasági környezetben, ahol az építkezőknek minden paramétert alaposan át kell gondolniuk ahhoz, hogy az építési- és fenntartási költségeiket optimálisan tartsák.

Ezeket a szempontokat mérlegelve úgy döntöttünk, hogy ezentúl 3 féle műszaki tartalommal kínáljuk az új házainkat.

ECO

A fenntarthatóságot és a költséghatékony megoldásokat maximumra pörgetjük az ECO házaknál! Az alacsony energiafogyasztást a 15 cm EPS szigetelés és a 2,5 kWh teljesítményű napelemmel kiegészített gázkazán biztosítja. A komfortérzet padlófűtéssel érkezik, a megjelenésért a többféle színben választható Terran Standard Újház betoncserép felel. Aki ECO műszaki tartalommal választ házat, pénztárcát kímélő módon képzeli el a jövőjét.

STANDARD

A STANDARD házakban klasszikus építési formák találkoznak a hatékony generálkivitelezéssel. A kimagasló hőszigeteléshez Porotherm 38 X-Therm Rapid téglát használunk, a 30 cm-es cellulóz födémszigetelés még tovább növeli az energiahatékonyságot. A fűtési rendszerek egyik legkeresettebb megoldása: a monoblokkos víz-levegő hőszivattyúval épített padlófűtés garancia az alacsony rezsiköltségekre. A Terran Synus vagy Danubia betoncserepek kívülről, a tartós és stílusos szaniterekre és burkolatokra lehetőséget teremtő elszámolási árak pedig belülről adnak lehetőséget arra, hogy a STANDARD családi ház az elképzeléseknek megfelelően váljon valósággá.

PREMIUM

Még nem luxus, de sok tekintetben felső kategóriát kínál a PREMIUM tartalom. Eggyel több téglasor a nagyobb belmagasságért, választható monolit beton födém a tetőtér esetleges beépítéséhez. A színes ALU csatornarendszerrel még jobban személyre szabható a külső megjelenés. A szaniterekre vonatkozó hét számjegyű elszámolási árból pedig akár a felső polcról is válogathat a megrendelő. A PREMIUM ház mindenből a lehető legjobbat nyújtja úgy, hogy közben elérhető marad a véges forrásokkal rendelkező építtetők számára is.

Ami változatlan: minden kategóriára ár- és időgaranciát vállalunk, hogy kellemetlen meglepetések helyett a megbízhatóságáról legyen ismert az Evident Home csapata.

Részletesebb specifikációt itt találtok: MŰSZAKI TARTALOM

Ahol jelen vagyunk