Egy éves az Evident Home

Tavaly június 15-én bejegyzésre került a cég, azaz 1 éve kitartóan dolgozik és fejlődik az Evident Home. Olyan gyorsan elrepült ez a 12 hónap, hogy szinte észre sem vettük.

Még nyíltak a völgyben a kerti virágok, de már nyakunkon volt az ősz, mikor a honlapunkon egyszerre dolgozott account, grafikus, szövegíró, programozó, hogy mielőbb hírt adhassunk magunkról. Míg a nagyszerű Sparks&Friends a kommunikációnkat tette sínre, addig mi a műszaki tartalom kialakításával, beszállítói és szakmai egyeztetésekkel foglalkozhattunk. Legnagyobb megelégedésünkre, nemcsak jó árakat és megbízható minőséget találtunk, hanem olyan partnereket, akikre lehet számítani. Mire 18-án elindult a honlapunk, már az első generálkivitelezői megrendelésünk is megvolt. 

 

Az első alapozásunkat november végén kezdtük, és szerencsénk volt az időjárással, nem kellett csípős hidegben várnunk reggel a mixereket, betonpumpát. Persze, azért hideg volt, mégis valami megmagyarázhatatlan melegség futott át rajtunk, ahogy ott álltunk a vasalt alap mellett. Végre azt csinálhattuk, amihez a legjobban értünk: elkezdtünk otthont építeni valakinek. Az a sok szervezés és előkészítés, tervezés és logisztika első ízben mutatkozott meg fizikai valójában. Persze több mint százszor láttunk már ilyet különféle helyszíneken, mégis, a saját cégünk életében ez egy felejthetetlen pillanat.

 

Ha szétnézünk Budapest déli vonzáskörzetén és Kecskemét környékén, 12 futó projektet számlálunk és további 3 már az előkészítési fázisban van. Fantasztikus csapat nélkül ezt képtelenség lenne jól csinálni. Büszkék vagyunk a szakmák képviselőire, legyen szó kőművesről, gépészről, ácsról, burkolóról vagy segédmunkásról, mindannyian a legjobb tudásuk szerint dolgoznak a közös célért. Mert pontosan tudják, hogy a megrendelő az nem csak egy számlaszám, ahonnan a fizetésüket kapják, hanem egy pár vagy család, akik az új családi házzal a jövőjüket alapozzák meg. 

 

Június 12-én adjuk át az elsőt. Kulcsrakészen, időben, hibamentesen, és nem utolsó sorban azon az áron, amire leszerződtünk. A beköltöző szülőknek és babának sok boldogságot kívánunk az új otthonukhoz, magunknak pedig egy legalább ennyire sikeres következő évet.

Ahol jelen vagyunk