A legjobb pillanat egy építkezésben

Az ember életében kevés igazán fontos, meghatározó pillanat van: amikor párt választ, családot tervez, házat épít. De majdnem ilyen fontos, hogy mikor céget alapít és saját magára támaszkodva építi a jövőjét, akkor milyen hivatás mellett teszi le a voksát. Dávid Sándor, az Evident Home egyik alapítója osztotta meg velünk gondolatait a témában:

Mikor induláskor leültem megfogalmazni a céljaimat, illetve azt, hogy miért is foglalkozok pont építkezésekkel, egyértelműnek tűnt, hogy ebben van a legnagyobb tapasztalatom. Szinte nem is volt kérdés, hogy ebben tudok a legjobban kibontakozni. A vállalkozás híre gyorsan terjedt, és a barátok, ismerősök, a szűkebb és tágabb család lelkesedése nagyon inspirált, de rá is döbbentett valamire. Az emberi kapcsolatok varázslatos dinamikájára. Vannak szorosak, vannak, amik elsikkadnak, de a legizgalmasabbak azok, amikben mindegy mennyi idő telik el két találkozás között, ugyanolyan erős baráti szeretet érzel.

Egyik barátommal jó pár éve találkoztam először. Aztán jelen voltam, amikor megismerte élete párját, ott voltam az esküvőjükön, és első babájuk születésekor is együtt örültem velük. Most túl vannak az első fontos családi döntésen, és belefognak életük projektjébe! Felépítik új otthonukat, ami a közös történetük legfontosabb színtere lesz. Szerencsés ember vagyok, hogy nemcsak kívülről drukkolhatok, hanem részese lehetek ennek a csodás folyamatnak. Felépíthetem az otthonukat. Szemtanúja lehetek annak az örömnek, amit átélnek minden egyes ezzel kapcsolatos momentumban.

Láttam az izgalmat az arcukon, amikor első alkalommal beszélgettünk a házépítésről, a telekválasztásról. Láthattam a bizalmat és nyugalmat a tekintetükben, amikor aláírtuk a kivitelezői szerződést. Öröm és boldogság van az arcukra festve, amikor kilátogatunk minden elkészült munkafázis után az építkezésre.

Elkészül az alap, haladunk a falazással, tavasszal lesz rajta tető is. Egyik nap kukoricás volt – mintha csak pár nap telne el – nemsoká már egy komplett házikó áll a helyén. Bekerülnek a nyílászárók, a válaszfalak, kialakulnak a belső terek és funkciók. Ahogy állnak egy-egy helyiség küszöbén, már beleképzelik a bútorokat, hangulatokat. Egy nap aztán elmennek kiválasztani a burkolatot, a csapokat, falszíneket, és egyszer csak azt vesszük észre, kész az otthonuk. Bizony, a 10 hónap gyorsan elszalad! Az átadásnál együtt ünnepelhetek majd velük, és láthatom a csillogást a szemükben, elkészült az otthonuk! És az első irodai megbeszélés után 1 évvel már az új nappalijukban beszélgetünk…

Arra jöttem rá ebből a történetből, hogy ez az én miértem, ezért érdemes csinálnom. Szeretnék részese lenni minél több család álmának megvalósításában, új otthonaik átadásában, mert a boldogságuk az, ami leginkább motivál. A ház amit alkotunk, tudom hogy kiváló szakmai minőségű. Az ügyfeleinkkel való kapcsolat is legalább ilyen szintű kell legyen.

Ahol jelen vagyunk