sötét
ÁRKALKULÁTOR
ÁRKALKULÁTOR

Válaszd ki az új otthonod legfontosabb paramétereit, és megmutatjuk, hogy a legjobb ár/érték arányban milyen költségekkel számolhatsz!

Rólunk

„Otthonokban gondolkozunk, ahol a ház minden részlete
az ott lakók boldogságát szolgálja.” Evident Home

Pataki Tamás

Pécsi egyetemi tanulmányaim alatt egy családi ház építő cégnél dolgoztam szabadidőmben, ahol minden szakmába belekóstolhattam hosszabb-rövidebb ideig. Örülök, hogy nem csak az órákon hallottam a falazás rejtelmeiről, de a gyakorlatban is elsajátíthattam a különféle technikákat.
Egyetem után ipari beruházásokkal foglalkoztam, majd az ország egyik legnagyobb családi ház építő cégénél dolgoztam, ahol projektvezetőként közel 150 ház lebonyolításában vettem részt. Valószínűleg minden lehetséges helyzettel találkoztam már, ami egy kivitelezés során előfordulhat, és pontosan tudom, hogyan kell kiváló ár-érték arányú végeredményt létrehozni!
Már az első találkozásunkkor lesz egy vízióm arról, hogy milyen házban szeretnél élni. Nyitott vagyok az elképzeléseidre, és szívesen ajánlok én is innovatív megoldásokat. A közös munka során átgondolt műszaki tartalommá formáljuk őket, hogy a végeredmény olyan legyen, amilyennek megálmodtad.

Dávid Sándor

Egész kisgyerek voltam, mikor a nyári szünetekben kőműves édesapám mellett dolgoztam zsebpénzért, mert a házépítést elképesztően izgalmasnak tartottam. A 20-as éveim elején már tetőfedő cégem volt, saját alkalmazottakkal, és több tetőszépség-díjas elismeréssel.
2004-ben mégis külföldre, Spanyolországba költöztem, és kezdetben alkalmazottként, majd egy év után saját céget alapítva, házfelújításokon dolgoztam. 2009-ben már Svédországban tettem ugyanezt, és értékes tapasztalatokat gyűjtöttem a generálkivitelezés területén elérhető precízségről, pontosságról és minőségről.
Rövid autóipari kitérőmben a Mercedes-Benz márka által képviselt gyártási minőséget és az értékesítésben elvárt prémium ügyfélkezelést tanultam meg, míg legutóbb a rendszerben gondolkodást, a kivitelezések szerevezését egy családi ház építésével foglalkozó cég vezetőjeként.
Ezt a prémium ügyfélkezelést, illetve a magas minőségű és kiszámítható kivitelezést képviselem minden munkánkban. A ti otthonotok építése közben is számíthattok rám és a tapasztalataimra.